Autentik Top Lista

 

Ukupno: 304

Danas: 162

Juče: 142

 

  Dobrodošli na zvanični sajt

Atletskog kluba "VOŽD"

Kao što svako mesto, svaki dan, svaki čovek ima svoju priču tako i ovaj klub ima svoju priču. Mi vas pozivamo da ovde, putem staza, trka, skokova, takmičenja, priprema, rezultata, druženja i predivnih ljudi upoznte priču jednog, ne sasvim tako običnog, atletskog kluba!

news image

ATLETIČARI VOŽDA U BARU [ 2024-04-30 ]

Najbolji Jagodinski atletičari realizovaće predsezonske pripreme u najvećoj crnogorskoj luci Baru gde će, po tradiciji, boraviti 10.dana. Očekuje se dobar rad u tradicionalno dobrim uslovima. Takodje i vremenski uslovi su predobri.Ocekuje nas tempertura oko 25 stepeni sto nasmi atletičarima ide na ruku. Trener Jagodinskog Vožda Slobodan MIrić na ovim predsezonskim pripremama poveo 11. atletičara Aleksandar Jovanović, Mihajlo Andrejić, Vukašin Blagojević, Đorđe Arifović, Sanja Kocić, Jovana Marković, Bobana Šumaković, Đina Jovanović, Petra Kragović, Anđelija Bošković i Srna Kocić. Oni ce trenirati dva puta dnevno da dovedu svoju formu do njviseg cilja. Prvo takmičenje posle ovih priprema nas očekuje 10 i 11 maja u Karljevu Kup Srbije i Prvenstvo Centralne Srbije za seniore.


EKCIKLOPEDIJA JUGOSLOVENSKE ATLETIKE

Najznačajnija kjiga o atletici koja se ikada pojavila na jugoslovenskom prostoru kao rezultat 30-godišnjeg rada naše trenera i najjačeg jugoslovenskog atletskog publiciste Ljubiše Gajića. Kapitalno delo štampano je na 528 stranica velikog formata i sadrži 2.800 odrednica i 2.500 ilustracija u koloru. Izuzetna grafička oprema čini ovu knjigu veoma lepim i praktičnim poklonom! Cena knjige je 3.000 dinara, na tri naručena primerka četvrti besplatan!
GODIŠNJAK 2020

Deseti, jubilarni Godišnjak AK Vožd kao i uobičajeno na 16 stranica formata A5 daje pregled rada u 2020. godini. Na naslovnoj strani je Marija Stojadinović, državna prvakinja u troskoku. Izveštaj o proslavi 60-godišnjice kluba kao i in memoriam zaslužnim članovima Stoletu Đorđeviću i Boško Zdravkoviću nalaze se unutra. I ovaj jubilarni Godišnjak napravio je i opremio Ljubiša Gajić. Može se dobiti u klubu, besplatno.

 

   

Prijatelji:      Bg Linkovi      Raskrsnica      Sajtovi      Prezentacije      Web Adresar      Bg Autentik      Autentik