Autentik Top Lista

 

Ukupno: 298

Danas: 156

Juče: 142

 

  Dobrodošli na zvanični sajt

Atletskog kluba "VOŽD"

Kao što svako mesto, svaki dan, svaki čovek ima svoju priču tako i ovaj klub ima svoju priču. Mi vas pozivamo da ovde, putem staza, trka, skokova, takmičenja, priprema, rezultata, druženja i predivnih ljudi upoznte priču jednog, ne sasvim tako običnog, atletskog kluba!

news image

PRVO MESTO ZA NATALIJU NEŠIĆ i SAMUELA SIMIĆA [ 2024-04-26 ]

Danas je u Ćupriji na atletskom stadionu Vera Nikolić održano Okružo Prvensto u Atletici za osnovne i srednje skole. Naši atletičari su zablistali na ovom takmičenju. Najuspešniji su bili Natalija Nešić koja je u disciplni dalj iz zone skočila novi Opštinski rekord Jagodine 4,04 u kategoriji cicibana 1-4 razreda. Prvo Mesto zauzeo je i Samuel Simić na 600m u vremenu 1:52 u kategoriji 5-6 razred. Aleksa Stevanović je osvoji prvo mesto na 100m u konkurenciji srednjih škola. Trece mesto na 60m kod cicibana osvojila je Nina Jovanović. Na ovom takmičenju su trebali da nastupe Vukašin Blagojević dalj iz zone, Đorđe Arifović 300m, Bobana Šumaković 600m, Jovana Marković 300m, Mihajlo Andrejić 300m i Đina Jovanović 600m. Oni nisu nastupili posto se od juce 25.aprila nalaze na predsezonske pripreme u Baru gde borave do 6.maja.


EKCIKLOPEDIJA JUGOSLOVENSKE ATLETIKE

Najznačajnija kjiga o atletici koja se ikada pojavila na jugoslovenskom prostoru kao rezultat 30-godišnjeg rada naše trenera i najjačeg jugoslovenskog atletskog publiciste Ljubiše Gajića. Kapitalno delo štampano je na 528 stranica velikog formata i sadrži 2.800 odrednica i 2.500 ilustracija u koloru. Izuzetna grafička oprema čini ovu knjigu veoma lepim i praktičnim poklonom! Cena knjige je 3.000 dinara, na tri naručena primerka četvrti besplatan!
GODIŠNJAK 2020

Deseti, jubilarni Godišnjak AK Vožd kao i uobičajeno na 16 stranica formata A5 daje pregled rada u 2020. godini. Na naslovnoj strani je Marija Stojadinović, državna prvakinja u troskoku. Izveštaj o proslavi 60-godišnjice kluba kao i in memoriam zaslužnim članovima Stoletu Đorđeviću i Boško Zdravkoviću nalaze se unutra. I ovaj jubilarni Godišnjak napravio je i opremio Ljubiša Gajić. Može se dobiti u klubu, besplatno.

 

   

Prijatelji:      Bg Linkovi      Raskrsnica      Sajtovi      Prezentacije      Web Adresar      Bg Autentik      Autentik